XANGO

XANGO® Sap

Met XANGO is een heel nieuw soort supplement gecreëerd - een vruchtensap gemaakt van de gehele mangosteenvrucht. XANGO vruchtensap is een uniek product met een natuurlijke, universele uitstraling. Het bedrijf XANGO is de allereerste die de gehele mangosteenvrucht verwerkt en op de markt brengt. XANGO heeft hiermee een nieuwe categorie voedzame drank gecreëerd, er bestaat gewoon geen ander vergelijkbaar product. XANGO is DE marktleider! Terwijl de wetenschap de voordelen van de mangosteenvrucht al decennia lang heeft onderzocht, heeft niemand eraan gedacht deze ongelooflijke voordelen te gebruiken in een sterk en gemakkelijk in te nemen voedingssupplement. Tot nu toe dan!

XANGO sap is uniek

XANGO sap is het enige, ongeëvenaarde, mangosteensap dat gebruik maakt en mag maken van de hele mangosteen. XANGO benut de ongelooflijke voedingskracht van de hele mangosteenvrucht en brengt het op Kies vandaag nog voor XANGOde markt in de vorm van een onbeschrijfelijk heerlijke drank, gemengd met meerdere zuivere concentraten van een aantal andere vruchten. Naast dat XANGO sap buitengewoon heerlijk is, is het verpakt in een prachtige fles van 750ml! Door de eeuwen heen zijn een groot aantal mangosteenbomen geplant en er is een overvloed aan volledig volwassen mangosteenbomen, klaar voor wereldwijde distributie. XANGO zal nooit het probleem hebben niet aan de vraag te kunnen voldoen van het op mangosteen gebaseerde product.

De smaak van XANGO is ongeëvenaard

Het is moeilijk om de smaak met nauwkeurigheid te kunnen beschrijven. Sommige mensen bespeuren aardbeien, terwijl het anderen doet denken aan kiwi's, granaatappels of druiven. De complexe smaak van deze zoet- droge drank krijgt hoe dan ook waardering van iedereen die het geprobeerd heeft. Er is nog nooit een product geweest als XANGO, het is buitengewoon lekker! We XANGO een smaaksensatiezijn allemaal bekend met tonics en drankjes gemaakt van natuurlijke planten en kruiden. Velen hebben oprecht bijzondere eigenschappen, maar de smaak ervan laat het vaak afweten. Die ervaring heeft u niet bij XANGOsap. De natuurlijk zoete smaak van de mangosteen is een smaaksensatie die u zelf moet ervaren om te geloven. XANGO sap bevat geen smaakstoffen, kleurstoffen, gluten of toegevoegde suikers. De mangosteen is bovendien een van de weinige vruchten die geen pesticiden nodig heeft om de insecten te weerstaan die de boomgaarden te teisteren. Wilt u zelf XANGO proberen en ervaren?
Kijk hoe u XANGO kunt bestellen!

Voordelen van XANGO

XANGO’s mangosteensap bevat alle heilzame voedingstoffen die de mangosteenvrucht van nature in zich heeft. Één van die natuurlijke voedingstoffen die in overvloed in de mangosteen aanwezig is, is de xanthoon! Xanthonen zijn krachtige voedingsstoffen die werken als antioxidanten. Samen met nog een aantal andere bio-actieve stoffen uit de mangosteenvrucht kan het mangosteensap van XANGO uw algehele gezondheid versterken. Duizenden mensen over de hele wereld voelen zich elke dag beter doordat ze een vruchtensap drinken wat gemaakt is van de mangosteen.

XANGO sap     (04:52 Min.)

Loading the player ....
XANGO

Kies vandaag nog voor XANGO

De unieke eigenschappen van XANGO moet u persoonlijk ervaren hebben om ze naar waarde te kunnen schatten. Neem 2 tot 4 eetlepel van het XANGO sap tijdens of na de maaltijd om zo de weldadige effecten van de mangosteenvrucht te ondervinden. Mensen die om bepaalde redenen extra ondersteuning nodig hebben kunnen gerust meer nemen het een volledig natuurlijke vruchtendrank. Omdat XANGO een natuurlijke vruchtendrank is en geen chemisch gemodificeerd product; bestaat er geen enkel gevaar.

's Morgens 30 tot 60 ml is alles wat je nodig hebt
om je dag energierijk en verjongend te starten.

XANGO Single

De XANGO Single is XANGO-sap in een design verpakking van 30 milliliter. Je stopt dit handige, kleine flesje makkelijk in je tas, rugzak of broekzak en kan je opdrinken wanneer je er zin in hebt. Je neemt de XANGO Single dus makkelijk met je mee! Stop er een aantal in je handbagage voordat je in het vliegtuig stapt. Ga je op vakantie? Neem dan XANGO Singles mee. Stuur een single op naar een vriend of vriendin,of geef je kind er één mee naar school voor bij de lunch. Neem een doos singles mee naar je werk en zet het op je bureau! Dan heb je ze altijd bij de hand en je collega’s willen natuurlijk weten wat het is! In een doos zitten drie dozen van elk 30

  Bent u al overtuigt?
Bestel dan nu via ons bestelformulier!

  Wilt u meer productinformatie?
Ga dan naar bestelinformatie!

Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGOXANGO-sap XANGO for the inside!
XANGO is uniek!

Wij oogsten de ongelofelijke kracht van de gehele mango- steenvrucht en brengen het in de vorm van een onbeschrijfelijke heerlijke mangosteendrank. Som- mige mensen ontdekken een vleugje aardbeien, anderen denken aan kiwi, granaatappel of druiven.

XANGO
Oorsprong The Origin of XANGO
Joe's ontdekking

In een restaurantje in zuidoost Azië kreeg Joe Morton een heerlijke vrucht als dessert voorgeschoteld. Hij kreeg niet alleen te horen dat het de mangosteen was maar ook dat deze vrucht al eeuwen bekend stond om zijn heilzame kracht! Lees alles over de oorsprong van XANGO!

XANGO
XANGO XANGO Singles
Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!