Oprichters XANGO

XANGO oprichters

Echt kennismaken met XANGO betekent het leren kennen van de mannen die door hun visie de zaak XANGO aan het rollen hebben gebracht. Hun ervaring in de industrie, zakelijk instinct en enorme drive bracht hen ertoe één van de snelst groeiende merken op de markt te brengen. De levensbeschrijving van deze mensen geeft een idee over wat ze heeft bewogen met XANGO te beginnen, maar het persoonlijk leren kennen is de manier om XANGO’s succes te begrijpen.

Gary Hollister

Oprichter/Emeritus voorzitter
Gary Hollister, the man at XANGO with a vision. Hollister is één van XANGO, LLC’s zes oprichters. Vanaf XANGO’s start in 2002 tot 2006 was hij CEO en sinds kort is hij bestuursvoorzitter. Onder zijn leiding heeft het bedrijf meer dan een miljard dollar aan totale verkoop bereikt. Hollister is samen met XANGO-partner Aaron Garrity benoemd tot nationale finalist tijdens de Ernst & Young Entrepreneur of the Year Awards in 2006. Als emeritus voorzitter is Hollister veel op reis om XANGO-distributeurs te ondersteunen en XANGO’s internationale groeistrategie te helpen realiseren. Hij ontmoet ook nog steeds regelmatig het directiebestuur en biedt strategisch inzicht aan zijn mede-oprichters en het leidinggevende team.

Nadat hij was afgestudeerd, ging hij voor het accountantskantoor Ernst & Ernst (beter bekend als Ernst & Young) werken die hij later verliet voor een functie bij Merle Norman Cosmetics. Uiteindelijk werd hij er president en COO. Binnen vijf jaar hielp hij de verkoop stijgen van $60 miljoen dollar tot $250 miljoen dollar, en verdubbelde hij het aantal concessies. Hollister werd vervolgens president en CEO van MEI Salons, Inc. In Minneapolis, Minnesota. Na vier jaar startte hij de Hollister Group, een marketingorganisatie gericht op de beauty- en mode-industrie.

In 1997 werd Hollister door Enrich International aangetrokken als president en CEO. Daar werkte hij samen met Aaron, Joe en Gorden en ontwikkelde hij een passie voor netwerkmarketing.

 Aaron Garrity

Oprichter/bestuursvoorzitter
XANGO kan niet zonder de jurist Aaron Garrity In slechts enkele jaren is Aaron Garrity voor creatieve ondernemers overal ter wereld een inspiratie geworden. Zijn talrijke prestaties zijn zelfs indrukwekkender, aangezien ze hebben plaatsgevonden in problematische economische tijden.

Aaron Garrity, die is erkend in een studie van Harvard Business Review als een innovatieve ondernemer samen met topbedrijfsleiders van Amazon, PayPal en Ebay, richt zich in zijn loopbaan op sociaalbewust ondernemen en heeft een merknaam opgebouwd die miljarden waard is. Dit heeft geleid tot banen en kansen, met name in moeilijke economische tijdens en op zwaar getroffen plekken.

Toen de Verenigde Staten op weg waren naar een recessie, richtten Garrity en zijn partners XANGO op, een vernieuwend bedrijf dat de eerste onderneming was die de begeerde mangosteenvrucht op de globale markt bracht.

Onder leiding van Aaron als voorzitter, president en CEO, werd XANGO een ongeëvenaard innovatief succesverhaal binnen de sector voor directe verkoop, waarbij nieuwe standaarden voor uitstekende prestaties werden neergezet wat betreft compensatie voor distributeurs, communicatie en het gebruik van technologie.

Binnen 6 jaar heeft XANGO een status verworven als een erkende merknaam voor wereldwijde directe verkoop en voedingsmiddelen, met een omzet van meer dan een miljard dollar en meer dan een miljoen onafhankelijke distributeurs op meer dan 30 internationale markten.

Aaron, die bekendstaat om zijn onophoudelijke drive te midden van deze grenzeloze successen, heeft tegelijkertijd zijn MBA en een rechtengraad behaald, terwijl hij aan het hoofd stond van productlanceringen waarvan er miljoenen zijn verkocht voor een grote onderneming binnen voedingswaren met vestigingen in meerdere landen.

Ernst and Young heeft Garrity erkend als een bedrijfs-, cultuur- en loopbaanarchitect met zijn Entrepreneur of the Year Award (prijs voor ondernemer van het jaar) van 2006. Utah Business Magazine heeft hem uitgeroepen tot CEO van het Jaar in 2008, waarbij zijn prestaties op het gebied van het creëren van een werkplek bekend om zijn service, creativiteit en leiderschap op elk niveau werden opgemerkt.

Garrity maakt deel uit van de CEO-raad voor WFDSA en de Raad van Bestuur van de Direct Selling Association (DSA, vereniging voor directe verkoop). In 2009 werd hij uitgeroepen tot een van de "meest invloedrijke personen binnen directe verkoop", slechts enkele dagen nadat hij op de NYSE met enkele andere CEO's uit de branche de bel had geluid.

Aaron blijft zich bezighouden met innovatie en het ondersteunen van nieuwe initiatieven, zowel privé als met behulp van de Blink Tank, een startercentrum voor nieuwe ondernemers. Hier kunnen ze hun ideeën voor nieuwe bedrijven bespreken.

Te midden van de meest recente economische recessie, is Aaron een iconisch teken van hoop geworden voor duizenden ondernemers die zijn gekomen om hem te horen spreken tijdens zijn binnen- en buitenlandse reizen ter ondersteuning van private initiatieven op de wereldwijde markten.

 Joe Morton

Oprichter/Bestuurslid
Joe Morton de leider en pionier van XANGO. Joe begon zijn carrière in 1995 met netwerkmarketingbedrijven. Het grootste deel van zijn leven is hij al in deze bedrijfstak actief. Hij heeft door zijn ouders, die werkzaam waren in de welzijns- en directe verkoopindustrie, een grote liefde voor voedingsproducten ontwikkeld. Hij voelt zich echt thuis in de directe verkoopsector.

Het tijdschrift Utah Business heeft Joe benoemd tot een van de 40 beste leidinggevenden in Utah jonger dan 40 jaar. Bovendien stond hij onlangs bovenaan de Utah Business-lijst van fitste leidinggevenden onder de 50 in de staat Utah.

Als één van de zes oprichters van XANGO is Joe een internationaal zakenman – hij heeft de kans gehad te wonen en te werken in verschillende delen van de wereld, namelijk Maleisië, de Filipijnen, Australië, Korea en Japan.

 Gordon Morton

Oprichter/Bestuurslid
Gordon Morton groot geworden met XANGO door klein te blijven. Van skiën tot zakendoen, Gordon Morton doet het beide met veel plezier. Gordon’s ervaring als fulltime distributeur en zijn zakelijke instinct zorgen ervoor dat hij over de benodigde vaardigheden en knowhow beschikt om zijn ski’s heuvelafwaarts te richten en zijn ogen open te houden voor eventuele obstakels.

Met dezelfde voedingsachtergrond als zijn broer Joe behaalde Gordon Morton een graad in Organisationele Ontwikkeling . Hij heeft internationale functies bekleed bij verschillende industriegiganten.

Gordon is actief in de politiek op staats- en op landelijk niveau. Hij behaalde een eredoctoraat aan de Canyonville Christian Academy. Bovendien is hij lid van de Real Salt Lake’s Community Counsel.
Gorden en zijn vrouw Rachel hebben drie kinderen.

 Kent Wood

Oprichter/Bestuurslid
Kent Wood beschikt over kwaliteiten om alles bij XANGO financieel te overzien. “De Accountant”
Kent Wood is geboren in Salt Lake City, Utah. Hij is de houder van een bachelor en van een master in accountancy.

Kent besteedde het grootste deel van zijn carrière aan het controleren, adviseren of in dienst zijn bij een aantal meest succesvolle marketingbedrijven in Utah. Kent is één van XANGO’s zes oprichters. Zijn jarenlange ervaring kwam goed van pas voor zijn functie als XANGO’s Chief Financial Officer. Sindsdien heeft Kent diverse functies vervuld, namelijk die van XANGO’s Chief Operating Officer, President Operaties en President.

In 2008 benoemde Utah Business Magazine Kent ook tot één van de 40 beste leidinggevenden van Utah onder de veertig jaar. Dit is een jaarlijkse prijs als erkenning voor de meest succesvolle en belangrijke zakenmannen in de staat Utah.

In zijn vrije tijd is Kent hardloper. Hij werkt er naartoe zich te kwalificeren voor de marathon van Boston.

Kent en zijn vrouw Melanie zijn ouders van vijf kinderen.

 


Een kijkje in de directiekamer     (01:20 Min.)

XANGO
Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGOMissie XANGO Goodness
XANGO Goodness

Al vanaf de allereerste samen- komst van Joe Morton en zijn vrienden, die later het manage- ment zouden vormen, spraken ze af dat een deel van de winst naar goed doelen zou gaan! Nu ondersteund XANGO vele kinderen over de hele wereld in hun dagelijkse bestaan. Onder- steuning in hun dagelijkse onderhoud, opleiding en gezondheid!

XANGO

Bestellen XANGO bestellen
XANGO ook voor u!

Het op de markt brengen van een top product zoals mangosteensap van XANGO is echt een prestatie van het hoogste niveau. Het managementteam heeft een heerlijk en 100% veilig product gecreëerd en is daarom voor jong en oud geschikt. Dus ook voor u! Gebruik het bestelformulier om uw XANGO te bestellen.

XANGO ins en outs!

Wilt u graag meer exacte productinformatie zoals hoeveel- heden per verpakking, houdbaar- heid, leveringsvoorwaarde en natuurlijk de prijzen. Kijk dan op onze pagina "Bestel info". Hier vindt u alle "ins en outs" rond het product XANGO®sap en uiteraard hoe u het kan bestellen.

XANGO
Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!