XANGO bestellen

XANGO®sap bestellen! Maar hoeveel?

Bent u van plan bent om het XANGO sap te gaan gebruiken. Heeft u daar een specifieke reden voor? Bedenk dan dat het lichaam eerst moet worden “opgeladen”! Probeer het XANGO sap in te nemen bij elke maaltijd. Dit is niet alleen een prima verdeling maar de werkzame stoffen worden samen met uw voedsel beter opgenomen! Bestel dus minimaal één doos XANGO sap een geef het 90 dagen de kans.

Wilt u weten hoeveel XANGO sap u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op!
Aankoop NIET verplicht!

 

Verpakking, houdbaarheid en tips, XANGO flessen

XANGO sap is verpakt in een prachtige doos Uw XANGO bestelling komt in een handzame doos met daarin vier prachtig gevormde glazen flessen. Elke fles bevat 750ml mangosteensap. Op de doos en op de onderkant van iedere fles staat de houdbaarheidsdatum. Een geopende fles in de ijskast bewaren en de XANGO-fles goed schudden voor gebruik. Het droesem van de gehele mangosteenvrucht moet goed vermengd worden met het sap.
TIPS: Draai de fles na het schudden ondersteboven, plakt er niets meer aan de bodem van de fles dan is het droesem goed verdeeld. Neem XANGO bij voorkeur tijdens het eten in. De vetcellen in het voedsel zorgen voor het transport en een goede opname van de xanthonen en de overige voedingstoffen.

Verpakking, houdbaarheid en tips, XANGO Singles

XANGO Singles komen in een doos met daarin drie prachtige display packs die u kunt uitvouwen en uitnodigend kunt uitstallen. XANGO-Sigles zijn verpakt in een prachtige doos In ieder pack zitten 30 stuks singles van elk 30ml . De houdbaarheidsdatum staat op de achterkant van elke single vermeld. In de koelkast bewaren is wel zo lekker maar niet noodzakelijk omdat u hoogstwaarschijnlijk elke single in één keer leeg zult drinken. De singels zijn niet afsluitbaar want 30ml is de aanbevolen hoeveelheid!
TIP: Zorg dat u altijd een paar singles bij u heeft want als u op visite bent en thee krijgt aangeboden dan kan u met één single een heerlijk kopje thee maken. Let maar eens op de reactie van uw gezelschap. Zo kunt u eventueel anderen kennis laten maken met XANGO!

Uw bestelling direct aan huis!

Uw bestelling word via de post naar u verzonden. Zorg wel dat u thuis bent of dat bij u afwezigheid de buren de doos kunnen aannemen want er moet wel voor getekend worden. U heeft er tenslotte voor betaald! De postbode mag uw bestelling niet zomaar bij de voordeur zetten. Dus als niemand uw bestelling kan aannemen dan zal de bestelling op een later tijdstip nog een keer worden aangeboden of er wordt een briefje in de bus gedaan waar u de bestelling kunt ophalen! Natuurlijk kan u de bestelling ook op ons adres in Hoofddorp ophalen maar neem dal wel vooraf wel even contact met ons op want de “huisvooraad” is beperkt.

XanGo adviesprijzen

     Adviesprijzen

Mangosteen Een volledige doos XANGO met vier flessen

€ 123,00 
XANGO

Bestellen

De beste en de meest betrouwbare manier is om te bestellen via ons bestelformulier. U weet direct hoeveel de bestelling kost en wij weten waar en naar wie de bestelling toe moet! Geen vergissingen in adressering of wat u wilde bestellen. U geeft namelijk zelf de hoeveelheid en uw adres op, zo ontstaan er geen vergissingen! Maar als u liever per telefoon wilt bestellen dan nemen we natuurlijk uw bestelling ook telefonisch aan!

Alvast bedankt,

Brigitte Hendriks

info@gomangosteen.nl
[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497


 

Ongelooflijk XANGO     (03:53 Min.)
This text will be replaced
XANGO
Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGO XANGO XANGO glaasjes XANGO

E-Mail E-mail ons!

Vaste klant voordeel

Heeft u al eens XANGO via ons gekregen en u bent enthousiast over ons product? Uw XANGO voorraad is bijna op en u overweegt een nieuwe bestelling te plaatsen? Denk er dan eens over na om vaste klant bij ons te worden. U geniet dan van voordelen op elke XANGO bestelling die u plaatst! Dit voordeel kan oplopen tot zelfs 20% op de adviesprijs. Het blijft vrijblijvend want u bent niet tot aankoop verplicht. Maar als u tevreden bent over het XANGO sap en voorlopig niet van plan bent om te stoppen dan gunnen wij u het voordeel. Als u alles wilt weten hoe u in aanmerking kan komen voor de ''Vaste klant voordeel'', stuur dan via de onderstaande knop “E-mail ons” een bericht, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

XANGO
Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!