Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGOBestellen XANGO bestellen
Maak een goede start!

Als je een eigen zaak gaat beginnen is een “Top” product een eerste vereiste. Een verbruiksproduct dat kwaliteit uitstraalt en waar u zelf achter kan staan. Dan moet u natuurlijk wel eerst zelf overtuigd raken van het XANGO® sap! Bestel daarom nu! Misschien komt dan de lang gekoesterde droom van een eigen zaak uit!

XANGO

Uw kans op een extra inkomen!

Het komt niet vaak voor dat we een kans krijgen om als één van de eersten bij een nieuw bedrijf betrokken te zijn. Heel af en toe komen dit soort kansen voorbij en als deze al voorbij komen is het aan ons om er wat mee te doen. Het is een gegeven dat veel mensen dromen van een beter leven. Een beter leven als het gaat om gezondheid, een beter leven als het gaat om financiële vrijheid maar hoeveel mensen nemen daadwerkelijk actie?

Gelukkig zijn is controle hebben over uw eigen leven

Dit is uw kans om financieel onafhankelijk te worden. Wat is het wat mensen echt willen? Wat wil U? Als men er echt over nadenkt, willen mensen gewoon gelukkig zijn. Voor sommige mensen betekent geluk, een betere of beter betaalde baan. Voor anderen, betekent geluk meer vrije tijd om samen met hun gezin door te brengen.

Naast plezier in uw werk is geld verdienen toch waar het uiteindelijk om draait. Met een extra inkomen kunt u vrije tijd creëren, zorgen voor 'kwaliteit van leven' en dromen verwezenlijken. Als u met ons gaat werken, kunt u goed verdienen. Hoeveel hangt onder andere af van uw eigen inzet. Dit inkomen kan in de loop der tijd sterk toenemen waardoor u uiteindelijk financieel onafhankelijk wordt. Een wens die iedereen voor ogen heeft. Als u kiest voor XANGO kan u dat bereiken.

Wij bieden u de mogelijkheid een eigen bedrijf te starten met:

  • Mangosteen zeer lage kosten om op te starten en deel te nemen
  • Mangosteen een bestaand en bewezen marketing- en verkoopconcept
  • Mangosteen gebruikmaking van een eigentijds communicatiemiddel, het internet
  • Mangosteen ondersteuning van nieuwe distributeurs door ervaren medewerkers
  • Mangosteen uw eigen tijd indelen en mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Mangosteen de mogelijkheid een goed pensioeninkomen op te bouwen
  • Mangosteen een ervaren bedrijfsmanagement met ervaring en deskundigheid

Timing!

Momenteel is XANGO actief in 31 landen. XANGO kent reeds een succesvolle groei in Europa en staat op de nominatie om een van de grootste markten te worden. Het economisch klimaat, de stijgende bewustwording van de relatie tussen voeding en gezondheid en de groeiende populariteit van thuiswerken bieden u nu DE KANS om uw dromen waar te maken door financieel onafhankelijk te worden.

XANGO betrouwbaar en integer!

XANGO is bekend vanwege de solide groei in omzet en personeel. Het bedrijf was schuldenvrij binnen drie maanden na opening en wordt geleid door een integer team van oprichters en directieleden die beschikken over de juiste kennis en ervaring. In het verleden stonden zij aan het roer van succesvolle ondernemingen, zowel in traditionele bedrijven als in netwerkorganisaties.

Laat uw droom uitkomen met XANGO

U krijgt nu een kans zoals die zich maar zelden voordoet om deel uit te maken van iets dat uniek is, opwindende mogelijkheden biedt en nog relatief nieuw is in Europa. En toch biedt XANGO de betrouwbaarheid van een volwassen bedrijf dankzij een ervaren en bewezen concept.Wilt u voor u zelf beginnen?
Mail ons dan via het contactformulier.
Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!