XANGO Nieuws Archief

Archief

Ondanks dat XANGO nog een vrij jong bedrijf is en de producten nog als nieuw worden ervaren, hebben we toch al enige geschiedenis opgebouwd. Hier vindt u nieuws en meetings van de afgelopen 16 jaar waarin we al heel wat “mile stones” hebben bereikt.


XANGO Regional 2010

Het succes voor XANGO in Europa is echt definitief geworden in 2010! Deze conventies werd duidelijk dat Spanje, Portugal en Italië in kortte tijd groot zijn geworden. Daarnaast was overduidelijk dat de Russische markt voor XANGO was opengegaan! Wat een enthousiast publiek en wat een succes THRIVE PARIS 2010 echt weer een conventie om de accu's een lekker op te laden!
(Let op een zeer lang filmpje maar wel met Brigitte en John)

THRIVE PARIS 2010     (08:28 Min.)

This text will be replaced
XANGO
 


Binnenkort: Mangosteen Pericarp Oil

Al eeuwenlang wordt door de inwoners van Zuidoost-Azië de puree van mangosteenschil, vermengd met kokosolie, gebruikt voor de behandeling van de huid. Vandaag de dag, zet XANGO deze herstellende traditie voort met haar natuurlijk gegiste, zuivere Mangosteen Pericarp olie. Ontgrendel de geheimen uit het verleden en omarm de behandeling uit de natuur met ons meest geconcentreerde xanthoon complex. Ondervind eerdaags XANGO’s nieuwe antwoord op een zachte, energieke en beschermde huid.

Preview Mangosteen Pericarp Oil     (01:06 Min.)

This text will be replaced
XanGo
 


Binnenkort: Jüni

De producten uit de Juni-lijn zijn familieproducten die eenvoud, zuiverheid en veiligheid omarmen. Het is een verzachtende productlijn voor de haar- en lichaamsverzorging waar u en uw gezin zo van houden. Veilig en doeltreffend en voor alle leeftijden! U kunt Juni vertrouwen als uw primaire verzorging voor kinderen en volwassenen. Dus kortom, voor iedereen!

Preview Jüni     (02:20 Min.)

This text will be replaced
XANGO

Elke druppel Juni is verrijkt met een exclusief mengsel van actieve bestanddelen uit de mangosteen. Verzadigt uw huid, uw kruin en haarzakjes met goede voedingsstoffen. Juni is een combinatie van zuivere plantaardige ingrediënten en verse lavendel die uw haar, hoofdhuid en een lichaam kalmeert, reinigt, zuivert en hydrateert. Wanneer u Juni Shampoo, Conditioner, Body wash, Body Lotion en zeepbar gebruikt, geeft u uw familie eerdaags het beste in zijn eenvoudigste, puurste vorm.

 


Binnenkort: Glimpse™ Mineral Treatment

Met Glimpse™ Minerale Behandeling zal je een voedende huidverzorging ervaren met een onberispelijke dekking door onze, drie keer gemalen, samenstelling van zuivere mineralen. Het kan nat of droog aangebracht worden en onze buitengewone minerale behandeling verzadigd uw huid onmiddellijk met energie en verhoogd de teint en helderheid. Het BioActive™ X 3 complex samen met zinkoxide, haver eiwitpoeder, zijde poeder, bio-chelaatvormige mineralen en energieke edelsteen complex, werken samen om uw huid op natuurlijke manier te verbeteren, terwijl de fijne lijntjes worden verminderd en de poriën worden geminimaliseerd. Bescherm binnenkort uw huid, bewaak uw gezondheid en gebruik het goede van onze planeet met onze perfecte samenstelling uit de natuur.

Preview Glimpse™ Mineral Treatment     (02:32 Min.)

This text will be replaced
XANGO
 


Conventie 2009

Elk jaar rond eind oktober begin november organiseert XANGO haar jaarlijkse conventie. Een “MEGA” manifestatie waar iedereen welkom is! Op deze conventies worden onder andere de nieuwe producten gelanceerd en worden de resultaten van het afgelopen jaar gepresenteerd. Er worden workshops gegeven, je kan er luisteren naar hele interessante en gedreven sprekers en je kan er alle producten kopen in de XANGO shop. Er wordt ook altijd een groot feest georganiseerd. Een belevenis die iedereen een keer zou moeten meemaken! Het is de enige manier om te ervaren wat de XANGO familie nu werkelijk betekend! Woorden zijn niet genoeg! Hopelijk zien we jou op de volgende conventie!

THRIVE 2009     (02:21 Min.)

This text will be replaced
XANGO
 


XANGO Regional 2009 Brussel - juli 2009

In Brussel juli 2009 was de tweede Europese XANGO Regional. Tijdens deze bijeenkomst werd Glimpse Intuïtive Skin Care gelanceerd en werd de XANGO markt voor Frankrijk, Spanje en Portugal officieel geopend. Italië zal snel volgen! Hieronder een video impressie van deze succesvolle meeting!

XANGO Regional 2009 Brussel - juli 2009     (01:38 Min.)

This text will be replaced
XANGO
 


XANGO Corporate Meeting in Gent - 20 maart 2009

Ook dit jaar de XANGO Corporate meeting in België XANGO Corporate Meeting in Gent - 20 maart 2009 een groot succes. Het aantal bezoekers lag vele malen hoger dan verwacht. Er moesten mensen staan want er waren geen stoelen meer over. Joe had wederom een inspirerende speech over het product maar ook over XANGO zelf. Zestig Amerikaanse miljonairs in zes jaar tijd. Geen enkel bedrijf heeft dit ooit eerder gepresteerd. Overwin je FEAR= False Evidence Appearing Real en wordt zelf ook miljonair!

 


XANGO Corporate Meeting in Leiden - 14 juni 2008

XANGO Corporate Meeting in Leiden - 14 juni 2008
De Corporate XANGO meeting in het Naturalis Museum was echt TOP!!. Niet alleen omdat David Morton een uitgebreide lezing over de mangosteen hield, maar ook omdat alles door elkaar aanwezig was. Amerikaans, Belgisch, Nederlands of downline, upline, crossline het maakte niet uit, iedereen sprak met iedereen.

 


XANGO City Meeting in Gent - België - 25 april 2008

XANGO City Meeting in Gent - België - 25 april 2008

De eerste City meeting in Europa werd gehouden in het Belgische Gent. Niemand minder dan Joe Morton, grondlegger en ontdekker van de mangosteenkracht, gaf een gepassioneerde speech.

 


XANGO Meeting Benelux in Vianen - 07 maart 2008

XANGO Meeting Benelux in Vianen - 07 maart 2008

Eindelijk was het zo ver! De eerste echte Benelux XANGO meeting! Brian Gallacher was hiervoor speciaal vanuit Amerika naar Vianen gekomen. Brian gaf een fantastische volledig nieuwe presentatie en iedereen was razend enthousiast.

 


Regional Europe FrankFurt - 01 maart 2008

Regional Europe FrankFurt - 01 maart 2008
De allereerste Europese Conventie in Franfurt was een groot succes. Met 1500 bezoekers mag dat toch wel een succes genoemd worden. De vele presentaties en lezingen waren leerzaam maar ook vol met humor. Iedereen is positief omdat dat iedereen dezelfde droom heeft. Je maakt vrienden met collega’s uit diverse landen.

 


Opening XANGO Nederland Eindhoven - 30 november 2007

Opening XANGO Nederland - 30 november 2007 De opening van XANGO was ondanks het ruige weer en het verkeer een succes. De opkomst was groot en alle XANGO "devoties" waren aanwezig. Kent Wood gaf als afvaardiging van de "Founders" een gepassioneerde presentatie. Ook onze eerste Premier van Nederland, Paul Muller heeft een prachtige speech gehouden, zoals we van hem gewend zijn. Bekijk de foto impressie van deze bijzondere dag.

 


Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGO

U bent aan het einde
van onze rondleiding!
Terug naar het begin?

Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!