XANGO Nieuws

Nieuws

Ik hoor u denken “Nieuws?” Het XANGO&® sap is toch nieuw? Ja, het mangsteensap van XANGO is een relatief nieuw product op de Europese markt. Maar toch komt er regelmatig nieuws uit Amerika! Het bedrijf XANGO is marktvernieuwend actief op hun lokale markt en dan is het logisch dat deze nieuwe producten eerder verkrijgbaar zijn in de “States”. De enthousiasten geluiden komen ons dus eerder ter oren dan dat deze producten beschikbaar zijn op de Europese markt. Hieronder dus nieuws over producten die mogen verwachten. Maar natuurlijk ook elk gerelateerd nieuwtje over het bedrijf zelf!


XANGO Regional 2010

Het succes voor XANGO in Europa is echt definitief geworden in 2010! Deze conventies werd duidelijk dat Spanje, Portugal en Italië in kortte tijd groot zijn geworden. Daarnaast was overduidelijk dat de Russische markt voor XANGO was opengegaan! Wat een enthousiast publiek en wat een succes THRIVE PARIS 2010 echt weer een conventie om de accu's een lekker op te laden!
(Let op een zeer lang filmpje maar wel met Brigitte en John)

THRIVE PARIS 2010     (08:28 Min.)

This text will be replaced
XANGO
 


Binnenkort: Jüni

De producten uit de Juni-lijn zijn familieproducten die eenvoud, zuiverheid en veiligheid omarmen. Het is een verzachtende productlijn voor de haar- en lichaamsverzorging waar u en uw gezin zo van houden. Veilig en doeltreffend en voor alle leeftijden! U kunt Juni vertrouwen als uw primaire verzorging voor kinderen en volwassenen. Dus kortom, voor iedereen!

Preview Jüni     (02:20 Min.)

This text will be replaced
XANGO

Elke druppel Juni is verrijkt met een exclusief mengsel van actieve bestanddelen uit de mangosteen. Verzadigt uw huid, uw kruin en haarzakjes met goede voedingsstoffen. Juni is een combinatie van zuivere plantaardige ingrediƫnten en verse lavendel die uw haar, hoofdhuid en een lichaam kalmeert, reinigt, zuivert en hydrateert. Wanneer u Juni Shampoo, Conditioner, Body wash, Body Lotion en zeepbar gebruikt, geeft u uw familie eerdaags het beste in zijn eenvoudigste, puurste vorm.

 


Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGO
Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!