Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGO

Het beloningssysteem voor distributeurs

Het compensatieplan van XANGO biedt een duidelijke en simpele manier om te bereiken wat je voor ogen hebt. 50 procent van de omzet van elk verkocht XanGo-product gaat naar de uitbetaling van commissies. Geen trucjes of moeilijke berekeningen. Geen verborgen wijzigingen in je verdiensten (vergoeding voor breukschade), maar we bieden je kansen en interessante producten. Er zijn vier manieren om geld te verdienen door middel van het XANGO beloningssysteem. Elk daarvan is afzonderlijk ontwikkeld om uw inspanningen op verschillende terreinen te belonen.


1) Directe verkoop

Inkomsten door de verkoop van XANGO vruchtendrank. XANGO
U kunt een fles doorverkopen aan een klant. Met het verschil tussen de in- en verkoopprijs maakt u een bescheiden winst. Deze vorm van detailhandel is voor u een manier om geld te verdienen door mensen te laten kennismaken met XANGO®sap.

-= Top =-

 

2) Wekelijkse Powerstart

XANGO betaalt u een percentage uit van de eerste bestelling van elke nieuwe klant.
XANGO
Wekelijks krijgt u een bedrag uitbetaald voor elke nieuwe distributeur die zijn eerste bestelling plaatst (binnen dertig dagen na werving). U komt in aanmerking voor een bonus van 20 tot 30% van de som die een nieuwe, door u persoonlijk aangeworven deelnemer besteedt. Deze bonus wordt wekelijks uitgekeerd op vrijdag op basis van de nieuwe bestellingen die in de voorafgaande week zijn geplaatst. Dit is de 'power start', als het ware de brandstof waarop uw onderneming loopt, omdat u vanaf de allereerste weken kunt beschikken over een positieve cashflow.

-= Top =-

 3) Maandelijkse Unilevel

XANGO betaalt maandelijks een percentage uit van de verkopen in uw downline XANGO
Maandelijks ontvangt u vervolgens de uniforme beloning gebaseerd op herhalingsaankopen (residueel inkomen). De eerste opdracht van een nieuwe klant wordt wekelijks beloond volgens het principe van de power start (zie hierboven). Alle volgende aankopen van deze klant worden gewaardeerd volgens de uniforme beloning. Een voorbeeld: een door u geworven deelnemer bestelt een tweede doos (ter waarde van $100 exclusief invoer en transportkosten). Aan de eerste bestelling die door hem werd geplaatst verdiende u $30; nu komt u in aanmerking voor een beloning van 5%. Wat houden deze niveaus nu in? Stel u voor, dat u Heleen als nieuwe distributeur hebt aangeworven. Heleen staat dan bij u op niveau 1 (d.w.z. rechtstreeks onder u). Als Heleen vervolgens Joke laat kennismaken met XANGO en zij Joke als persoonlijk geworven distributeur in de organisatie opneemt, dan staat Joke bij u op niveau 2 (en bij Heleen op niveau 1).
NB.: het is toegestaan om iemand te werven en hem of haar vervolgens onder iemand anders te plaatsen binnen uw netwerk. Hiervoor hanteren we de begrippen SPONSOR om degene aan te duiden die de werving tot stand heeft gebracht en PLAATSING om aan te duiden waar de nieuwe deelnemer binnen het netwerk wordt ondergebracht.

-= Top =-

 4) Kwartaal Global pool

Ook als u premier bent geworden betaalt XanGo uit XanGo
Wanneer u opklimt tot 'PREMIER' distributeur of hoger neemt u deel aan het wereldwijde bonusfonds dat elk kwartaal tot uitbetaling overgaat. De bonus wordt uitgekeerd aan topverkopers als beloning voor hun grote inzet en toewijding. Van het bedrag van elke order die waar ook ter wereld geplaatst wordt, wordt 3% in dit bonusfonds gestort en één keer per kwartaal vindt de uitkering plaats op pro rata basis.

-= Top =-

 SAMENVATTING

Het totale XanGo-compensatieplan XanGo

Download het compensatieplan van XANGO in PDF-formaat, druk hem af en bestudeer het in alle rust.

Dit beloningssysteem heeft zoveel te bieden! U wordt op meerdere manieren beloond, en het is niet moeilijk om aan de voorwaarden te voldoen.
De factoren die bijdragen aan uw succes:

  • Een verrukkelijk product dat zich makkelijk laat consumeren
  • Een uitgelezen kans en een zakelijk concept dat zichzelf al heeft bewezen -
       het snelst groeiende multilevel marketingbedrijf in de geschiedenis
  • Een onovertroffen directieteam dat eerder al tot grote hoogten reikte en
       nu bereid is om nog verder te gaan.
  • Een uiterst lucratief beloningssysteemWilt u nog meer informatie over het compensatieplan?
Mail ons dan via het contactformulier.

Bellen mag natuurlijk ook.

Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!